martes, 14 de febrero de 2012

Diferents blogs dels alumnes de la classe.


El blog d'en Ferràn.



El seu tema de recerca és Amon Amarth, un grup de "melodi death metal" de temàtica "vikinga" provinent de Tumba, un suburbi d'Estocol (Suècia) fundat l'any 1992.
El grup s'originà d'un projecte anterior, Scum, que sonava grindcore fundat l'any 1988. Per a la nova formació escullen el nom Amon Amarth, que en lleguna Sindarin identifica la poderosa muntanya del destí descrita per J.R.R. Tolkien a El Senyor dels Anells. Els components del grup en aquell moment foren :
  • Johan Hegg - Veu
  • Olavi Mikkonen - Guitarra
  • Anders Hansson - Guitarra.
  • Ted Lundström - Baix.
  • Nico Kaukinen - Bateria.
El seu progecte creatiu el va fer sobre una cançó del mateix grup de música:"Guardians of Asgaard".
I el fotoreportatge anava sobre la seva guitarra.


En la captura de imatge del blog s'hi veu una cançó d'aquest grup, twilight of the thun.
El diseny del blog és força adient per el tema, els colors son apagats, negres... estil Metal.



El blog de la Zoe.



El tema de recerca és la Música en general, i cada setmana, la zoe, publica una cançó diferent.

El fotoreportatge és sobre Sant Pol de Mar, Sant Pol de Mar és una vila i municipi de la comarca del Maresme. Deu el seu origen, així com el nom, al Monestir de Sant Pau del segle X.

El progecte creatiu era tocar una cançó amb piano, peró a la classe no el vam arribar a veure per problemes del seu USB.

En la captura d'imatge del blog ens mostra les cançons que hi va penjant i el seu logotip que és el contorn del seu "amulet". El dissey es molt senzill i clar.







El blog de la Silvia.

El seu tema de recerca és el El bàsquet que és un esport practicat entre dos equips de cinc jugadors en joc cadascun, que cerquen d'introduir una pilota dins de la cistella defensada per l'equip contrari, amb l'objectiu d'aconseguir més punts que l'adversari, tot respectant les regles del joc.

El seu progecte creatiu, també, anava sobre el bàsquet. Va fer una cistella.

I el seu fotoreportatge tractava de " La tardor en el bosc ".

En la captura d'imatge es pot veure que de fons del seu blog hi te una foto representativa del seu tema de recerca i es un detall bonic. Mostra també en l'imatge el seu fotoreportatge, el proces de realització del treball creatiu i el seu logotip que són dues lletres la S i la D de Silvia Dangla.


 

El blog de la Maria Serra.


El seu tema de recerca són els musicals.Un musical o una obra de teatre musical és una forma de teatre que combina música, cançó, ball i diàlegs. El contingut emotiu de la història (humor, pathos, amor, ira...), així com la pròpia història, és transmesa mitjançant les paraules, la música, els moviments i els aspectes tècnics de l'espectacle com a una unitat integrada. Des d'inicis del segle XX, els espectacles de teatre musical han estat simplement anomenats musicals.

En projecte creatiu va fer un collage de musicals en forma de casa, a cada finestra n'hi havia un de diferent.

El disseny del blog és divertit peró el fons de les publicacions és tranparent i és una caracteristica que a mi no m'agrada ja que no em permet llegir-ho rapid i clar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario